Het was een heftig weekje…

De afsluiting van het knutselseizoen 2018-2019 is achter de rug en we kijken terug op een super gezellige week.

De woensdagmiddag knutselclub heeft zich eens goed uitgeleefd op het thema moederdag en de crea-bea vrijwilligsters hebben samen met Oos Kidds prachtige schilderijtjes op een heuse schilder-ezel gemaakt.

10 mei was er de langverwachte Kidds disco voor de kinderen uit Twenterand. We hebben het weer geweten. DJ-Geert, Elsa en Olaf maakten er weer een dolle boel van..

Gelukkig had de Super-Coop voor voldoende ranja gezorgd! Thanks Marc, er waren zelfs nog 2 flessen over voor de volgende dag…

Ja idd de volgende dag was het tijd voor de jaarlijkse happening -met onze vrijwilligers en aanhang- waarmee we het seizoen 2018-2019 officieel afsluiten. Eerst maar eens het springkussen bij Dennis verhuur opgehaald. Jeetje wat een keuze’s. Voor een mooi prijsje kregen we van Dennis deze bijzonder fraaie stormbaan mee.

Toppie Dennis!! De Kidds wisten er wel weg mee en hebben tot 20:00 staan te springen, rennen en jumpen. Eindresultaat: 2 bloedneusjes (meteen weer gefikst), paar schaafwondjes (liefdevol bekeken) en onmundig veel ranja en snoep zien ‘verdwijnen’. De Kidds hebben zich prima vermaakt bij ons in de grootste speeltuin van Vroomshoop en wij hebben genoten en kregen zo langzamerhand wel trek in iets…

Gelukkig heeft Vroomshoop voldoende mogelijkheden om onze vrijwilligers eens goed te verwennen. Full of Taste kwam een heerlijk buffet brengen; we zijn daar maar eens serieus mee aan de gang gegaan en idd het was heerlijk en smaakvol!

Na nog een paar drankjes en koffie werd het tijd om de boel op te ruimen; Het seizoen is voorbij en we zijn nu in de zomer modus 🙂 Kidds, ouders en middenstand van Vroomshoop super bedankt voor jullie vertrouwen en vanaf September gaan wij weer vol aan de bak met Oos Kidds.