Buurtcafe, maar dan anders

Buurtcafe

..dat moest anders..

Wij zijn een aantal maanden verder met onze poging om met wijkgebouw Oos Plekkie de buurtgenoten weer een centrale ontmoetingsplek (terug) te geven

Wat is de stand van zaken na 4 maanden buurtcafe..? Buiten de ‘Straatversiering-commissie Bijvank’ wordt er bijna geen gebruik gemaakt van de aangeboden ruimte/mogelijkheden!

Er gaat dus iets niet helemaal goed. Hoe dat komt… daar kunnen wij nu nog niet de vinger op leggen. Echter… dat wij niet onbeperkt uren en kosten gaan stoppen in iets waar niet voldoende vraag naar is lijkt natuurlijk logisch. Gaan we dus stoppen met het buurtcafe..? JEE šŸ˜‰

We gaan niet door met de 2 vaste avonden in de maand, echter: als buurtgenoten de zaal voor hun buurtactiviteit willen gebruiken, dan is de zaal met gratis koffie/thee/fris op vrije door de weekse dagen te reserveren tussen 19:00-22:00 (geen commerciƫle- of familie activiteit)

Hierdoor kunnen jullie als buurtbewoners van de omgeving wijkgebouw Oos Plekkie gebruik blijven maken van jullie prachtige wijkgebouw en… verspillen wij geen uren/geld aan activiteiten waar nu niemand op zit te wachten.

Mochten jullie aanvullende ideeƫn of vragen hebben dan horen wij die heel graag via ons contact formulier.