Goet te passe?

Zo we hebben weer een drukke week achter de rug, waarbij er werkelijk iedere dag wat te doen was in Oos Plekkie. Zowel de ‘professionele’ huurders als de families waren super tevreden met alle mogelijkheden welke ons wijkgebouw biedt. We gaan ze zeker weer zien 🙂

Ook zijn we als bestuur druk aan de gang met de vervanging van de inmiddels ‘enigzins’ oubollige gordijnen door moderne Inbetween vitrages. Wow, dat wordt de investering van het jaar. Zoals het er nu naar uitziet kunnen we dit project samen met de Praxis Vroomshoop tot een goed einde brengen en hebben onze huurders een nog mooiere zaal en worden wij natuurlijk nog vulle meer goettepasse.

Komende week lijkt het rustiger, echter zoals wel vaker…schijn bedriegt. Morgen, na de 1 april grappen van Oos Kidds, beginnen we de maandag rustig met de schaakvereniging Vroomshoop, waarna het woensdag al een stukje drukker wordt met de knutselclub en de nieuwe Fit+ cursus van Monique. Donderdag trapt SamenZijn de dag af met hun gezellige ontmoetingen, waarna Crea-team met Emmy Peters vol gas gaat met ‘Mien Plaankie’.

Daarna is er gelukkig weer iets meer rust en ruimte voor de schoonmaak en een familie activiteit tijdens het weekend.