Ook hackers houden van Oos Plekkie


Onze vernieuwde website wordt nu ook druk bezocht door mensen die wat minder aandacht hebben voor “Vroomshoop: met elkaar, voor elkaar”. En jawel… het was ze gelukt: Gisteren lag de website van Oos Plekkie enkele uren plat en ging de bloeddruk bij ons aardig omhoog.

Hebben we het juiste hosting bedrijf gekozen, krijgen we alle belangrijke afspraken/foto’s en nieuws berichten weer terug of zijn we echt alles kwijt, wat moeten we nog meer gaan doen om die boefjes tegen te houden. Dat zijn zomaar wat van die gedachten die dan ff door de kop gaan 😉

Gelukkig hebben we met Vimexx een bijzonder goed Twents hosting bedrijf gekozen en is de complete website weer ‘in de lucht’ voor jullie als onze bezoekers.

Ja, we hebben de beveiliging van de website een paar flinke stappen hoger moeten zetten. Nee jullie als lezers van onze website merken hier helemaal niets van en ook de snelheid van de website is gelukkig niet verandert.

Ook dit kan alleen maar als je het: Met elkaar, voor elkaar krijgt. Samen met Vimexx hebben we de site weer online en is hij nog beter beveiligd 🙂