Het gras is altijd groener met…. water

Met de volgende zin dachten wij een einde te maken aan een verdorrend speelveld: “Als het nu nog even een tijdje koeler en vochtig blijft gaan we het verschil meteen merken”

Maar ja wat gebeurt er met het gras als hitte records verbroken worden en er alweer een hele droge periode voor de deur staat: Het gras droogt uit, wordt geel, verdort nog verder en…. wordt door de natuur vervangen door onkruid en kale zwarte zand plekken.

Om te voorkomen dat de mooiste en grootste speeltuin van Vroomshoop geen lelijke puist in ons mooie dorp gaat worden willen we heeeeeel graag een waterbron laten slaan, zodat we de droogte voor kunnen blijven.

Die bron slaan da’s financieel nog wel te behappen. Echter een stevige en afsluitbare kast, een zware elektrische pomp met bijbehorende aansluiting, de benodigde waterslangen en koppel- en sproei stukken zijn duidelijk te duur voor Oos Plekkie.

Beste mensen, hier dus de hamvraag: Wie kan ons – EN DUS DE KINDEREN UIT VROOMSHOOP- helpen aan die stevige afsluitbare kast, zware elektrische pomp, waterslangen met bijbehorende koppelstukken en sproeipunten……?

Alle donaties (in geld of natura) zijn van harte welkom. Horen wij van U???? Voor verdere info kunt u contact opnemen met Gerrit of via facebook en natuurlijkons e-mailadres: info@flierpark.nl