Meidenkring

In november is Zorgsaam Twenterand en MEE IJsseloevers gestart met de meidenkring. Een leuke en gezellige ontmoetingsplek voor jonge meiden. Woon je in de gemeente Twenterand en ben jij tussen de 18 en 23 jaar oud en vind jij het leuk om leeftijdsgenoten te ontmoeten en leuke dingen met elkaar te doen? Kom dan gezellig naar onze meidenkring!  Iedereen is welkom. Je mag jezelf aanmelden, maar je bent ook vrij om zo binnen te lopen.

Wat gaan we doen?
Elke dinsdagavond komen we bij elkaar. Wij zorgen voor de koffie en thee. Met elkaar willen we dan gaan bespreken wat jullie leuk vinden om te gaan doen en daar een planning voor maken. We kunnen gezellig met elkaar kletsen, spelletjes doen, leuke onderwerpen bespreken of misschien wel andere activiteiten met elkaar plannen. Dit alles in overleg met wat jullie wensen zijn.

Waar en wanneer?
Start:                           Dinsdag 12 november 2019
Tijd:                             19.30 – 21.30 uur
Frequentie:                 Wekelijks op dinsdagavond
Locatie:                       Oos Plekkie, Bijvank 18 Vroomshoop
Kosten:                       Je betaalt alleen voor de koffie/thee en wanneer een activiteit die we gaan doen kosten met zich meebrengt.

Meer informatie of aanmelden?
Neem voor meer informatie contact op met:
Sylvia Hollander (Zorgsaam Twenterand) via telefoonnummer 06-107 823 11 of via e-mail shollander@zorgsaamtwenterand.nl of met:
Nicole Hendriks (MEE IJsseloevers) via telefoonnummer 06-309 986 55 of via e-mail n.hendriks@meeijsseloevers.nl.