De start…

Foto contract getekend
Yes… we kunnen beginnen met het eerste bestuur

Stichting Oos Plekkie is met behulp van Notaris kantoor Temmink in oktober 2015 opgericht om wijkgebouw ‘Oos Plekkie’ in speeltuin ‘t Flierpark te Vroomshoop te beheren voor kinderen, omwoners, verenigingen, clubs en plaatsgenoten van de gemeente Twenterand.

Oos mensen…

Het bestuur

luistert en beslist

Het bestuur is het officiële aanspreekpunt voor instanties als de Regio Bank, verzekerings kantoor Lucas, stichting ZorgSaam, Loes.nl, de gemeente Twenterand, etc..

Het bestuur neemt beslissingen, echter: niet eerder dan nadat zij bijzonder goed naar haar vrijwilligers, de doelgroep kinderen en de overige klanten van het wijkgebouw geluisterd heeft.

De vrijwilligers

bedenken en doen

De vrijwilligers zijn de creatieve en drijvende kracht waar het bestuur en onze klanten niet zonder kunnen. Het zou voor de kinderen uit Vroomshoop en de huurders van de multi-functionele zaal bijzonder stil zijn in wijkgebouw ‘Oos Plekkie’ als onze vrijwilligers er niet waren.

BestuurVrijwilliger
Gerrit Lucas (voorzitter)Gerrit Lucas (speeltuin/Facebook)
Daan Lamberink (secretaris)Monique Schutte (Oos Kidds)
Monique Schutte/Angela Hofman (penningmeester)Helga Runhart (Oos Kidds)
Hier kan jouw naam ook staan…Hilda Brinkman (Oos Kidds)
Hier kan jouw naam ook staan…Angela Hofman (Oos Kidds)
Esther Stelling (Oos Kidds)
Emmy Peters (Oos Kidds)

Mocht je tijd over hebben en je betrokken voelen bij het werken met kinderen of het uitvoeren van de diverse soorten werkzaamheden rondom een wijkgebouw? Of zoek je misschien een stage-plek? Je bent meer dan welkom voor een oriënterend gesprek. Voor het maken van een afspraak of voor meer info zie onze contact gegevens