Schilderen voor Vroomshoop

Afgelopen zaterdag was het heerlijk schilderweer en konden wij om 09:00 beginnen met een uitdagende schilderklus: Het grote piratenschip.

Jammer genoeg waren er nogal wat pappa’s en mamma’s vergeten hoe leuk ze het zelf vroeger hadden in de mooiste speeltuin van Vroomshoop en viel ons de opkomst (8 buurtbewoners) een beetje tegen…!

Dankzij Mijande Wonen hadden we de juiste veilige verf en voldoende andere schildermaterialen, zodat er al snel druk geschuurd werd.

Na een korte koffie-pauze werden de verfkleuren een soort van eerlijk verdeelt en werd goed zichtbaar dat iedereen wel vaker een kwast in zijn hand had gehad, want het tempo zat er goed in.

Rond 12:00 werd het tijd voor een lekkere lunch met broodje bal en/of gegrild kippenvlees en een drankje in wijkgebouw Oos Plekkie waarbij we meteen even de wereld verbeterd hebben door leuke onderlinge gesprekken.

Terwijl de zon druk bezig was om ook ons bij te kleuren hebben wij ‘s-middags het grootste deel van het piratenschip goed in de verf gekregen. Het resterende stukje komt binnenkort nog een keer aan de beurt, maar het wachten is natuurlijk wel op een regenloze zaterdag.

De oproep om jullie hulp komt hier vanzelf voorbij en hopelijk…..: Genieten dan nog meer buurtgenoten van een gezellige dag met elkaar voor elkaar… 😉