Van graszaad tot vrijwilligersdag

Gerrit is druk in de weer om de speeltuin weer tiptop te krijgen, echter…. door de hete/droge zomer 2018 hebben de speelvelden zeer dringend kunstmest en graszaad nodig. Wil jij, of ken je iemand die ons kunstmest en/of graszaad wil doneren zodat we weer een prachtige speeltuin voor de Kidds hebben? Laat het ons horen; wij houden ons aanbevolen.

Morgen dinsdag 7 mei 09:00 deelt de stichting Evenmens weer de mantelzorg waardering uit in Oos plekkie. Voor meer info en aanvragen: Klik hier

Woensdag gaan we voor de laatste keer in het seizoen 2018/2019 met Oos Kidds knutselen. Onze vrijwilligsters gaan hier natuurlijk iets heel speciaals van maken 🙂

Lekker fit de zomer in…? Woensdag avond 19:30 is er weer de Fit+ Club met Monique

Donderdag is er natuurlijk weer het gezellige SamenZijn. Onder het genot van een kop koffie/thee elkaar ontmoeten, gezellig praten, iets doen… Niets moet, maar er kan een hoop.

Vrijdagavond…. hebben we weer de KIDDS DISCO met DJ-Geert. Voor meer info: Klik hier. Kom jij ook???

Zaterdag vieren wij met alle vrijwilligers en hun aanhang het einde van het succesvolle 2018-2019 seizoen. Na een heel seizoen vol activiteiten is het tijd om de mensen achter al die crea-bea ideeën in het zonnetje te zetten. Zonder hun tijd, steun en inspanningen was het erg rustig in- en rondom het wijkgebouw Oos Plekkie….!

Mocht je het komende seizoen september 2019 tot mei 2020 zin, tijd en gelegenheid hebben om iets voor de buurt en/of Oos Kidds te doen horen wij het graag. De dank van de Kidds is enorm en als team van vrijwilligers zouden we het super fijn vinden om samen met jou weer leuke dingen te bedenken.